Yes You Can Nyelviskola - nyelvtanfolyamtól a nyelvvizsgáig

Nyelviskola

A világ nyitva áll, ki lép be rajta?

Csak egyetlen akadálya van a nemzetközi oktatási programokon való részvételnek, külföldi álláslehetőség elnyerésének és világraszóló barátságok köttetésének: a nyelvtudás hiánya. A használható nyelvtudás eléréséhez az első lépés egy ideális nyelviskola felkutatása. Egy jó nyelviskola hallgatója képes elérni, amit akar, képes olyan nyelvtudást szerezni, amellyel kitárul a világ. A nyelviskola kiválasztása azonban összetett feladat, de itt összefoglaltuk, milyen nyelviskola kell ahhoz, hogy a célok könnyen elérhetővé váljanak.

Milyen az ideális nyelviskola?

Mivel minden ember más, ezért az ideális nyelviskola mindenkinek mást jelent. Mégis van egy olyan dolog, amivel a jó nyelviskola biztos, hogy rendelkezik. Az ideális nyelviskola legfontosabb ismérve, hogy minden eszközzel támogat a célok megvalósításban – legyen az akár egy középfokú nyelvvizsga, vagy egy világnyelv elsajátítása. Honnan tudható, hogy a választott nyelviskola ilyen? Onnan, hogy mi összegyűjtöttük, a nyelviskola kiválasztásakor mire érdemes odafigyelni, honnan tudható, melyik lesz az a nyelviskola, ahol könnyedén lehet sikereket elérni.

Nyelviskola, és akik ott tanítanak

A nyelviskola kiválasztásához elengedhetetlen az ott tanító nyelvtanárok „megismerése”. Ha a nyelviskola tanárai többéves oktatási tapasztalattal, vizsgáztató rutinnal és magas képzettséggel rendelkező, esetleg anyanyelvi tanárok, akkor különféle módszerekkel könnyítik meg a nyelviskola hallgatóinak a nyelvtanulást. A jó nyelviskola oktatói hatékonyan támogatnak a célok elérésében.

Nyelviskola – tömegoktatás helyett, személyre szabott nyelviskolai megoldások

A jó nyelviskola ismérve továbbá az, hogy a tömegoktatás helyett a kiscsoportos (max. 10 fő) oktatást helyezik előtérbe, ahol minden diák nagyobb figyelmet kap; ez a hatékony nyelvtanulás nyitja. Emellett igény szerint a nyelviskola keretein belül magánórákat is biztosítanak.

Nyelviskola, ami elérhető

Mit jelent ez pontosan, hogy elérhető nyelviskola? Azt, hogy a nyelviskola könnyen megközelíthető, vagyis nem kell órákig zötykölődni a nyelviskola és az otthonod között. Más szempontból a nyelviskola elérhető, ha tanfolyamai, nyelvórái megfizethetők.

Nyelviskola, más is dicséri, az eredmények beszélnek helyette

A nyelviskola kiválasztása előtt érdemes meghallgatni olyanok véleményét, akik már kipróbálták. A nyelviskola tanfolyamain szerzett személyes tapasztalatok a legbeszédesebbek.

Nyelviskola és még több - Yes You Can!

Felkészült és elhivatott nyelvtanárok:

Nálunk, a Yes You Can! nyelviskola falai között, a nyelvi alapokon, nyelvtani szabályok és szókincsbővítésen túl, az igazán hatékony nyelvtanuláshoz szükséges inspirációt és motivációt is megadjuk. A nyelviskola a folyamatos fejlődés helyszíne, ahol magasan képzett, több éves vizsgáztatói tapasztalattal rendelkező, figyelmes és kreatív oktatóinkkal érhetőek el a kitűzött célok. A nyelviskola kedvező árú és oldott hangulatú kiscsoportos (3-7 fő) nyelvóráin több a megszólalási lehetőség, sőt a nyelviskola tanáraitól kapott folyamatos visszacsatolás mellett, még a „Yes, you can!” életérzést is megélhető nap, mint nap.

Nyelviskolánk partnerei:

Emellett a Yes You Can! Nyelviskola, az EURO és EUROPRO és az LCCI Nyelvvizsga Központok partner-iskolája és hivatalos nyelvvizsga-felkészítő helye is. Nyelviskolánk az alapoktól egészen a sikeres nyelvvizsga megszerzéséig elvezet.

Várjuk központi elhelyezkedésű, a Vígszínház utca 5. szám alatt található nyelviskolánkban (igény szerint nyelvtanáraink házhoz, céghez is kimennek). A célok könnyen elérhetőek, hiszünk Önben és ne feledje: Yes, You Can!

Nézzen be nyelviskolánkba:

yes you can nyelviskola ablaka